Huisstijl design

Flying Nails

Huisstijl Design

Flying Nails

Voor salon Flying Nails mochten we de huisstijl vormgeven. Liesbeth vertelt zelf iets over de keuze van deze naam en het beeldmerk:

“De naam Flying Nails heeft een goede vriend van mij bedacht. Want om te oefenen in het nagelvak, ging ik regelmatig naar vrienden toe bij hun aan huis. Toen ik weer een keer langkwam voor de nagels van zijn vrouw riep hij spontaan “daar zijn de Flying Nails weer!” En zie daar: de naam van mijn salon was geboren! In mijn logo springt Pegasus (het vliegende paard) over een paar mooi verzorgde handen heen. Omdat ik ook een speciale band met paarden heb, vond ik dit een leuke combinatie.”

We hebben gekozen voor een samenstelling van een klassieke lijntekening met moderne fonts en warme terracotta kleuren. Dit geeft de huisstijl een luxe, exotische uitstraling. Salon Flying Nails onderscheidt zich met deze huisstijl sterk van de concurrentie die vaak met roze, rood, paars etc. gezien worden. Door dit eigen karakter bouwt Salon Flying Nails aan een sterke merkidentiteit.

Wil je ook een huisstijl laten opmaken? Neem vrijblijvend contact met ons op.