CANTIQUE MEDIA
Kryptonstraat 15
7463 PB Rijssen
Tel. 0548 - 542 563

OPENINGSTIJDEN:
maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.30 uur
donderdagavond: 18.30 - 21.00 uur
zaterdag: 09.00 - 12.00 uur
zondag gesloten

OVERIGE GEGEVENS:
KvK: 65123492
BTW: NL 855 989 312 B01
IBAN: NL39ABNA0459425420
BIC: ABNANL2A

Grafische vormgeving

Als full service designbureau zijn we helemaal thuis in het volledige traject van grafisch ontwerp. We denken actief mee en staan voor originele en technisch verzorgde producten.

Ons werk begint met goed luisteren. Wat maakt het onderscheid tussen u en anderen uit uw sector? Hoe wilt u dat onderscheid verder positioneren? Op grond daarvan kunnen wij uw boodschap helder in vorm vertalen zodat uw doelgroep effectief wordt aangesproken. Ontwerpen maken is geen kunst. Goed communiceren wel. Daarom vormt dat de basis van onze werkzaamheden.

Grafische vormgeving is meer dan iets moois maken. Het gaat om de afstemming op wat er nodig is. We zoeken daarom altijd de dialoog met de klant op. Dáár ontstaan de ideeën die werkelijk passen bij de identiteit van de organisatie. Zo ontstaat vormgeving die het imago versterkt.

Onderhoud

Website onderhoud zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven tegen problemen aan. U hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. Of u hebt er simpelweg geen tijd voor.. De website draait, maar dan?

Een website met achterhaalde informatie is vervelend en doet meer kwaad dan goed. Het actualiseren en onderhouden van een website is daarom noodzakelijk. Veel bedrijven doen dit echter niet door gebrek aan tijd of aan kennis. Een web onderhoudsovereenkomst is de oplossing.

U beschikt al over een website en wilt daar graag een onderhoudscontract op aan sluiten? Ook u kunt terecht bij Cantique.

Cantique-31

Web Development

Uw website is uw digitale visitekaartje en uw digitale etalage. Uw website is uw reclamefolder, maar dan zonder de kosten van drukwerk en verspreiding. Uw website werkt elke dag voor u, dag na dag, week na week. Daarom is maatwerk nodig, gericht op uw branche en uw klantenkring.

Om dat maatwerk te kunnen leveren inventariseren wij eerst wat uw wensen en eisen zijn. Uit die interviews rolt een plan van aanpak waarmee wij aan de slag kunnen. We spreken af wanneer u, in de vorm van een tussenstand, de eerste voorlopige resultaten te zien krijgt. Op basis van uw commentaar passen we het ontwerp aan, net zo lang tot een heldere en strakke lay-out is ontstaan met wervende visuele effecten en teksten. Pas als u tevreden bent gaat de website de lucht in.

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Dit houdt in dat uw website geoptimaliseerd wordt voor vindbaarheid binnen de organische, onbetaalde zoekresultaten van Google.

Stel: u verkoopt bloemen in Rotterdam, dan wilt u natuurlijk op de zoekterm “bloemist rotterdam” zo hoog mogelijk in de resultaten staan. Hoog in de resultaten betekend meer bezoekers, en meer bezoekers betekend meestal meer omzet.

Om te bepalen welke website bovenaan wordt weergegeven, gebruikt Google een zoekalgoritme. Dit algoritme bepaald aan de hand van 150+ criteria welke website het meest relevant is om weer te geven. SEO is de kunst om uw website zodanige naar deze criteria te optimaliseren, dat Google uw site relevant vind voor belangrijke zoektermen.

SEA (Zoekmachine adverteren)

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel Zoekmachine Adverteren. Dit houdt in dat u een advertentie van uw website of webwinkel laat plaatsen bij relevante zoektermen, boven of naast de zoekresultaten in Google. De positie van uw advertentie hangt onder andere af van uw bod, relevantie en de website.

Voor de hogere kosten die SEA met zich meebrengt krijgt u een hoop mogelijkheden terug. Diverse rapportage- en optimalisatiemogelijkheden zorgen ervoor dat wij uw campagne continu kunnen blijven finetunen – en dus het meeste uit uw budget kunt halen. Uw bereik is wat groter omdat er automatisch ook relevante vergelijkbare zoekwoorden worden meegenomen.

Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereikt u het juiste doelpubliek.