Design

Property Restyle Group

Design

Property Restyle Group

Property restyle Group voert alle denkbare taken voor u uit op het gebied van Reiniging, Coating, herstel & reparatiewerkzaamheden. Wij hebben onlangs hun huisstijl mogen realiseren. Zo hebben we het briefpapier, visitekaartje, offertemap en een folder mogen ontwerpen.

Logo

In het beeldmerk van Property Restyle Group zijn meerdere ideeën verwerkt. Namelijk, de afkorting van de bedrijfsnaam, een aardbol en een pijl.

De afkorting PRG
De afkorting van de bedrijfsnaam; PRG is terug te zien in het beeldmerk. Dit maakt het beeldmerk uniek, het onderscheid zich van vrij te gebruiken iconen door deze persoonlijke inhoud. Het beeldmerk is hierdoor in de toekomst ook te gebruiken voor nieuwe
ondernemingen die binnen deze group zullen vallen.

De aardbol
In de cirkelvorm van het logo is een wereldbol te zien. Met enig inbeeldingsvermogen zie je er het vaste land en de oceaan in. Dit duidt op het internationale karakter van Property Restyle Group.

Een pijl in een cirkel
In de letter G is een pijl verwerkt. De ronde vorm met pijl staat voor duurzaamheid en circulariteit. Het hergebruiken van bestaande materialen en het verlengen van de levensduur van bedrijfspanden is een kernwaarde van Property Restyle Group.

Kleur

De complimentaire kleuren blauw en groen geven Property Restyle Group een professionele uitstraling.
De blauwe kleur is zakelijk en professioneel. Blauw straalt vertrouwen uit, dit is belangrijk voor een internationale organisatie. De groene kleur staat voor duurzaamheid.

Typografie

De lettertypefamilie Gilory is modern en zakelijk. De ronde vormen in o.a. de letters P,R,G en O sluiten aan bij de ronde vormen in het logo.