Huisstijl design

Van Dijk Installaties

Huisstijl design

Van Dijk Installaties

Van Dijk Installaties is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkeld op het gebied van installatie, elektra en loodgieters werkzaamheden. Om de online en offline zichtbaarheid van het bedrijf te verbeteren werden wij ingeschakeld. We ontwikkelden een sterke huisstijl die de identiteit van het bedrijf weerspiegeld.

Beeldmerk

Het bedrijf is toegankelijk, jong, energiek en vooruitstrevend. Deze toegankelijkheid kun je ook vertalen met verbondheid, korte lijntjes. Verbindingen leggen staat ook centraal bij elektrische installaties. Vandaar de keuze om dit in het beeldmerk te visualiseren. De letters VD zijn aan elkaar verbonden en daarin zien we de kenmerkende lijnen die associëren met elektra-aansluitingen. Het is een breed toepasbaar beeldmerk wat gemakkelijk herkend wordt.

Kleurgebruik

Lichtblauw is de kleur van kracht, energie en vitaliteit. Dit is erg passend voor het jonge bedrijf. Groen geeft associaties met duurzaamheid. Van Dijk Installaties houdt zich veel bezig met de installaties van zonnepanelen en warmtepompen. Dit is allemaal erg met elkaar verbonden, vandaar dat de kleuren in de huisstijl samen een kleurverloop creëren. Een derde kleur die we in de huisstijl zien terugkomen is donkerblauw, deze staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid.