Productfotografie

Servando - Exclusieve pracht

Fotografie voor Servando uit Rijssen

Servando is een bedrijf in Rijssen dat exclusieve potten en lampen verkoopt. Deze potten en lampen worden met de hand geschilderd en krijgen zo hun exclusieve uitstraling. Gijs Veldman, de ondernemer achter Servando, benaderde ons voor het maken van product foto’s en sfeerfoto’s voor op zijn website.

Het belang van profesionele foto’s op je website.

Goede fotografie is van essentieel belang op je website. In dit geval al helemaal. Servando richt zich namelijk op het hoge segment in de markt. Zijn producten worden met de hand vervaardigd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar hangt echter een prijskaartje aan en daarom is een sterke merkbeleving cruciaal. Professionele fotografie zorgt daarvoor. Zorgvuldig uitgezochte locaties laten op de foto’s zien in welke situaties de potten het mooist tot hun recht komen. Ook laten we op deze foto’s de verschillende mogelijkheden zien. Wat we in alle foto’s terug hebben laten komen is rust, warme kleuren en een huiselijke sfeer. De foto’s zeggen eigenlijk tegen de websitebezoeker: “kijk, dit mis je nog in jouw huis of tuin.”

Natuurlijk licht en flitsers zijn een gouden combi voor een fotoshoot bij daglicht.

De fotoshoot hielden we op een prachtige voorjaarsdag met veel zon. Fotograferen bij intens daglicht wordt vaak bestempeld als een no-go. Dit hoeft echter niet zo te zijn, deze foto’s bewijzen dat. Maar eerlijk is eerlijk, een pot heeft er geen moeite mee om tegen de zon in te kijken en je krijgt dus ook geen dichtgeknepen ogen op de foto. Om de harde schaduwen van het daglicht te compenseren hebben we 2 flitsers meegenomen. Deze gebruikten we vervolgens om de schaduwen mee op te lichten en zo altijd de potten mooi uit te laten komen.