Dronefotografie

SGP Rijssen-Holten

SGP Rijssen-Holten

Drone fotografie Rijssen-Holten

 

Naast dronevideografie houden we ons ook bezig met dronefotografie. In opdracht van SGP Rijssen-Holten hebben we deze foto’s gemaakt in Rijssen en Holten.

Ben je een inwoner van Rijssen of Holten? Dan zullen deze beelden je zeker aanspreken. De prachtige Holterberg met zijn paarse heide, bossen, heuvels en vergezichten is een favoriete locatie van menig fietser en wandelaar. Foto’s van deze prachtige locatie mochten niet ontbreken in het verkiezingsprogramma van de SGP. We hebber ervoor gekozen om alle foto’s in deze reeks te maken met een drone. Dronefotografie geeft immers een totaal nieuw perspectief. Het brengt je nog hoger dan het hoogste uitkijkpunt van de Sallandse Heuvelrug. Dit vogelperspectief schets een ruim beeld en resulteert in foto’s die een gevoel van vrijheid communiceren met de kijker. De dronefoto’s konden hierdoor ook erg mooi verwerkt worden in de vormgeving van het verkiezingsprogramma.

We kunnen over elke foto van alles vertellen maar dat is natuurlijk helemaal niet nodig, ze spreken al genoeg voor zichzelf. Bekijk hier een selectie van alle dronefoto’s die we gemaakt hebben voor SGP Rijssen-Holten. De Jacobus Fruytier school, CSG Reggesteyn, Havezate De Oosterhof (ook bekend als het Rijssens Museum), de wijken Veeneslagen en Opbroek, De zorgcentra Maranatha en De Wellehof en het industrieterrein van Rijssen en Holten.