Cantique Media

Welke meerwaarde biedt Cantique voor mijn film?

Waarom zou je een film laten maken door Cantique? Wat kun je van ons verwachten en wat onderscheidt ons van andere filmmakers in Rijssen en omstreken? Die vragen zullen we in deze blog beantwoorden.

“Wat kun je van ons verwachten?”

Communicatie

Wanneer je onze films bekijkt zal één ding je zeker niet ontgaan zijn. In elke film vertellen we een verhaal. Elk bedrijf heeft immers een verhaal! De manier waarop dit verhaal vertelt wordt maakt een immens verschil! Sterke communicatie is altijd ons uitgangspunt. De manier waarop dit gerealiseerd wordt is uiteraard bij elke film anders. Onze films zijn sterk doordat er veel aandacht wordt besteed aan het pre-productieproces. We denken na over het doel van de film. Waar wil je aandacht voor vragen? Wiens aandacht wil je trekken? Dit soort vragen nemen we mee in het schrijven van het script. ‘Even snel naar een locatie rijden, een paar sfeerbeelden maken, editen en klaar’ geeft misschien wel een mooie impressie maar het vertelt niets. Dit betekent niet dat er altijd een gesproken boodschap moet zijn in je film maar nadenken over het communicatiedoel van je film is cruciaal.

“Sterke communicatie is altijd ons uitgangspunt.”

 

Vormgeving

Een toegevoegde waarde van Cantique is dat we alles kunnen aanbieden onder één dak. Wij streven ernaar om klanten van begin tot eind te kunnen helpen met hun online en offline zichtbaarheid. Met ons team van drukkers, vormgevers, webdevelopers en filmmakers is dat haalbaar! Wat betekent dit voor jouw film? We hebben oog voor je huisstijl! daar zullen we dan ook rekening mee houden bij het bewerken van de kleuren en met onze expertise op het gebied van vormgeving laten we jouw huisstijl elementen terug komen in de film. Dit brengt ons meteen bij het volgende punt: animatie.

“Wij streven ernaar om klanten van begin tot eind te kunnen helpen met hun online en offline zichtbaarheid.”

Animatie

Door onze brede vakkennis brengen we jouw logo en andere huisstijl elementen tot leven! Dit zie je terug in creatieve titel- en logoanimaties.

Campagne

Last but not least. Wij kunnen je helpen bij je campagne voering. Als je kijkt naar onze campagne ‘Laat me je een verhaal vertellen’ zie je hoeveel er mogelijk is om aandacht te vragen voor jouw concept. Doordat Cantique ook een eigen repro heeft zitten we dicht bij het vuur en vinden we altijd creatieve oplossingen om aandacht te trekken.

“Doordat Cantique ook een eigen repro heeft zitten we dicht bij het vuur…”

Ben je overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte op voor jouw filmproductie!